De wereld van onze klant

Liander is de grootste netbeheerder van Nederland. Zij maken het mogelijk dat miljoenen mensen en bedrijven van gas en stroom worden voorzien. Om dit zo goed mogelijk te doen heeft Liander een klantonderzoek gedaan. De uitdaging was om al die data helder en pakkend in een beeld te vangen zodat Liander er intern mee aan de slag kon gaan. 

Klant

Liander

Diensten

Visualisatie
Illustratie

Bureau

Schetsen & visuele inspiratie

Met behulp van een aantal schetsen kregen we de data in een duidelijk format. Om visueel de ‘wereld van de klant’ te vangen nam ik een uitsnede van de aarde als uitgangspunt voor levenscyclus van die betreffende klant. Inclusief alle kabels en leidingen. 

ghwehwdw

Elk klant segment heeft zijn eigen levenscyclus inclusief een bijpassende illustratie om het verhaal compleet te maken.

De buizen zorgen voor de verbinding tussen de levenscyclus en de klantreisillustraties. 

Sommige onderdelen van de levenscyclus vereisten meer aandacht. Daarvoor dienen de 12 klantreis illustraties die de desbetreffende situaties in beeld brengen.

Klik op een illustratie voor de schets!

Danny Peters

Manager Director—Conexperience

 

“Kevin levert voor Conexperience keer op keer toegevoegde waarde. Niet alleen voor de creatieve illustraties en mooie visuals, maar ook het meedenken valt positief op. We kunnen altijd op Kevin rekenen. We hebben meer dan 5 projecten samen gedaan, waarbij de organisaties waarvoor we werken meer dan tevreden zijn. Het feit dat er meer opdrachten gegeven worden door dezelfde organisaties, laat zien dat de kwaliteit zeer goed is.”

Een strategie of concept helder in beeld?

Ik hoor graag van je︎

+31 6 26 83 71 85   |   hi@kevinrhoe.nl

© 2018—Kevin Rhoe. Algemene voorwaarden. Privacy & cookies.