Visualisatie

Ik help bij het vertalen van ingewikkelde concepten naar uitnodigende en begrijpbare beelden. Dit zorgt voor structuur, enthousiasme en een eenduidig beeld binnen jouw team of organisatie.

Ontdek mijn werkwijze of casestudies.

Hoe doe ik dat?

Werkwijze

visualisatie-proces-begrijpen

1 — Begrijpen

Samen duiken we in de materie. We kijken naar het doel van de visualisatie, door wie en hoe het gebruikt gaat worden. Aan de hand daarvan bepalen we de grove inhoud en het medium. 

visualisatie-proces-structureren

2 — Structureren

Aan de hand van een schets structureer ik alle informatie. Deze schaven we bij door hem aan jou, het team en de belangrijkste stakeholders voor te leggen. Hierdoor ontstaat er een gedeeld beeld wat door iedereen begrepen wordt. 

visualisatie-proces-succes

3 — Resultaat:
een helder verhaal

Succes! De schets is vertaald naar een visualisatie en is helemaal klaar om jouw team of organisatie enthousiast te maken.  

wat ik doe

Mijn diensten

Visualisatie

Jouw informatie, strategie of concept helder in beeld. Dit kan een infographic, praatplaat, website of elk ander gewenst middel zijn. 

Illustratie

Soms is een illustratie voldoende om iets uit te leggen. Denk hier bijvoorbeeld aan een persona of een voorbeeld van een bepaalde situatie. 

Communicatie

Nu is er een te gekke visualisatie, maar soms is dat niet genoeg om de hele organisatie te bereiken en te activeren. Samen met jou kijk ik hoe we dat het beste kunnen doen.

Heldere visualisaties

Casestudies

Kpn

Klantreis
Visualisatie

Liander

Visualisatie

Carglass

Coming 
Soon

Nutricia

Coming
Soon

Bo Kemp-Lackic

Strategic Advisor CX—Kpn

“Kevin heeft goed ingeschat wat we nodig hebben en een paar creatieve opties
voorgelegd om ons idee te visualiseren. Samen zijn we uiteindelijk tot het eindconcept gekomen. De visuals zijn duidelijk, speels, doeltreffend en ondersteunen daarmee de gedachten die wij willen uitdragen.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ik hoor graag van je!︎

+31 6 26 83 71 85   |   hi@kevinrhoe.nl

© 2018—Kevin Rhoe. Algemene voorwaarden. Privacy & cookies.